ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία ΡΗΝΑΣ Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1971 από τον ΡΗΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟ και τον ΡΗΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ και εδρεύει στον Κόκκινο Μύλο Αχαρνών (Αθήνα) σε ιδιόκτητο κτίριο 1500m2.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο του πλεκτού γυναικείου ενδύματος και ο κύριος σκοπός της είναι η ικανοποίηση, σε απόλυτο βαθμό, της σύγχρονης Ελληνίδας προσφέροντας όμορφα σχέδια, άριστη ποιότητα, άνεση, ποικιλία χρωμάτων και μεγάλα μεγέθη σε προσιτές τιμές.

Ύστερα από 51 χρόνια συνεχούς ανοδικής πορείας η εταιρεία ΡΗΝΑΣ Ε.Π.Ε. κατάφερε να βρίσκεται σε μία από τις κορυφαίες θέσεις στην Ελληνική αγορά στον κλάδο του γυναικείου πλεκτού ενδύματος και να δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης και εκτίμησης με τους πελάτες της.

Η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα πολύ καλά οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό (Κύπρος, Γερμανία) και αυτός είναι ο λόγος που τα προϊόντα της βρίσκονται εύκολα σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλες τις περιοχές (400 σημεία πώλησης).

Οι α΄ύλες (νήματα) που χρησιμοποιούνται είναι αποκλειστικά Ιταλικής προέλευσης ενώ το προσωπικό είναι εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο και ακολουθεί πιστά τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας που θέτει η εταιρεία. Η ποιότητα αποτελεί ένα από τα σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα. Η εταιρεία επενδύει σε ειδικούς συνεργάτες που ερευνούν νέα προϊόντα και τις αντιδράσεις τους (βαφή, αντοχή κ.λ.π.) καθώς και σε νέες τεχνολογίες με μοναδικό σκοπό την συνεχόμενη βελτίωση της ποιότητας προς όφελος του πελάτη.

Τέλος η εταιρεία διακρίνεται για την σχεδιαστική πρωτοπορία των γυναικείων ενδυμάτων της, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις αυξημένες ανάγκες και επιθυμίες της απαιτητικής, σύγχρονής γυναίκας.

Share it!

since 1971